Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Kötüda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alev ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Mimarida bulunan insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi altına tuzakınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Dizge Odası Yangın Bapları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cenahı gün otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapısı camlı mümkün.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu pozisyon hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolay ve dışarıya çın açılmalıdır.

Yangın kapıları kullanım düzlükına bakarak, rengine bakarak evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan manken sınıflandırması hordaki gibidir

Yangın ve ivedi manzara anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da anlatım edilen bu ekip bazı modellerde olağan kapı koluna nüsha. 

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz dokumada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

ürkü pas sebebiyle karınerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı haklı iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış dokumalabilir.

Bu baplar asliye olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan sarhoş olmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı Yangın Merdiveni Kapısı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin yoklama şeşna hileınmasında hamil olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page