5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir binası vardır.

Hiç evham yok ki yangın felaketi, yıl süresince dirilik yitirilmesine niye olan en koca etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince kısaltarak bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem güç hem bile finans kaybına illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de faziletli bünyeda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında hayat ve finans kaybı peşış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dışa harbi açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle evgin durumlarda binanızın emniyetliğini esenlayabilirsiniz.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın esnasında alevlerin emniyet holüne yetişmesinı kırıcı ilgisiz har yangın contası.

Güvenlik: Müstacel Yangın Merdiveni Kapısı çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Ivedili durumlarda bapların her an örtüsüz olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak arama şeşna allıkınmasına yardımcı olur ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle sarhoş olmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yarar fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanoğluın zahmetsiz boşaltma olmalarını sağlar.

Yapı ciğerlerinde pencere veya maden sandık olan daha ferah ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Gereç: Yangın kapısı istanbul Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta yapmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şık fiyatlar ile Yangın Çıkış Kapısı satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yönlü olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların amelî tahliye olmalarını esenlar.

Report this wiki page